Sponsorpagina

Onderstaande bedrijven dragen Verzetsmuseum Zuid-Holland een warm hart toe en ondersteunen de organisatie met financiële middelen en diensten. Wij danken hen hartelijk voor hun sponsoring. Heeft u ook interesse? Neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. van Fondsenwerving & Projecten.

 Cactus Marketing

Dit Goudse bedrijf ondersteunt Nederlandse bedrijven die zaken (willen) doen met Duitsland. Naar haar motivatie voor het ondersteunen van het Verzetsmuseum gevraagd, geeft Petra Mouw, eigenaar van Cactus Marketing, aan: “Precies 20 jaar naar WOII ben ik in Keulen/Duitsland geboren. Toen voelde de oorlog als ‘heel lang geleden’ en wilde mijn generatie zich afzetten tegen het algemene ‘schuldgevoel’. Wij hadden tenslotte niets misdaan. Nu als volwassene ervaar ik dat iets van 20 jaar geleden soms voelt als of het pas gisteren is geweest. En besef ik des te meer dat het nu belangrijker is dan ooit om mij in te zetten voor Vrede & Verdraagzaamheid. Reden genoeg om met mijn bedrijf Cactus Marketing tijd en expertise op het gebied van Facebook-communicatie te ‘doneren’. Iets wat ik in dagelijks leven doe voor Nederlandse bedrijven die zaken willen doen met Duitsland.”Centric

Centric vindt het belangrijk om met sponsoring een maatschappelijke bijdrage te leveren. Niet ver weg, maar dichtbij. We kiezen hierbij voor organisaties en initiatieven die passen bij de cultuur van onze organisatie en die net als wij geloven dat het delen van kennis en ideeën ons samen verder brengt. Centric heeft de ontwikkeling van de Verhalentafel, een nieuw project met een touch-table, op zich genomen.

Dutchvertising

Erik Spee van Dutchvertising ondersteunt en adviseert VMZH bij het implementeren van het door hen ontworpen CRM-systeem Z.
Verzetsmuseum Zuid-Holland is voor dit systeem de pilot binnen de museale sector.

 


ELO

ELO heeft een bijdrage geleverd aan de Verhalentafel in de vorm van hardware voor dit vernieuwende samenwerkingsproject met Centric.

 

Vitaliserend Communiceren

Anja Nekeman en Martijn Ceelen geven voor VMZH de trainingen ‘Verbindend Communiceren’. Deze training is onderdeel van onze Business-donatie-deal voor bedrijven. 

Wat is er mooier dan begrepen te worden doordat jouw communicatie oprecht en vitaal is? Jij bent in staat om precies dat te uiten wat je wilt en te begrijpen wat de ander bedoelt. Bij trainingscentrum Vitaliserend Communiceren leer je met aandacht en respect te communiceren vanuit de behoefte van jezelf en de ander. Aan de basis van Vitaliserend Communiceren ligt het model van Geweldloos Communiceren van Marshall Rosenberg.

Anja en Martijn zijn beiden lid van de internationale CNVC community en lid van de GC trainers Kring Nederland, om bij te dragen aan meer vrede in de wereld.Klik op bovenstaande video voor een toepassing van het model van Rosenberg bij het conflict in Syrië door de Ayeish Foundation (Engelstalig).

Bent u inmiddels ook geïnteresseerd, ga dan naar onze Business deal pagina

Digitale leskist

Een gratis lesprogramma over WO II voor groep 7 en 8 van het basisonderwijs.Op interactieve wijze worden 6 thema´s behandeld: koken en eten, (over)leven, communicatie, vervolging, verzet en vluchten.

Over vrede...

Wijsheid_02.jpg