Museuminspecteurs belicht door RTV Gouwestad

Onze vaste volgers zal het niet zijn ontgaan: we hebben een nieuwe tentoonstelling over de  vlucht van onze zuiderburen tijdens WO I naar Nederland.
Samen met VluchtelingenWerk Nederland proberen wij u een beeld te schetsen van die tijd waarin het accent ligt op Vluchtoord Gouda.

Daarnaast hebben we speciaal voor de jeugd een digitale quiz en nog een paar dagen een griezelige fotowedstrijd.
Deze fotowedstrijd houdt verband met de museumkidsweek in de herfstvakantie.
Wij nodigen kinderen t/m 12 jaar dan ook van harte uit om als museuminspecteur hun mening te geven over het museum.

Dit alles is niet onopgemerkt gebleven. Afgelopen vrijdag bezocht RTV Gouwestad ons museum.

Een  paar museuminspecteurs werden hier op de voet gevolgd door Mary van Vlieten haar cameraman. Daarnaast werd onze tentoonstellingsmaker Han Tammer geïnterviewd over de nieuwe tentoonstelling 'Vluchten naar Gouda'