Efficiënter werken en maatschappelijk verantwoord ondernemen ineen?

Dan is deze Business Deal iets voor u!

Geweldloos Communiceren
Voor deze bijzondere bedrijfsworkshop hebben Verzetsmuseum Zuid-Holland en Vitaliserend Communiceren de handen ineen geslagen. Vitaliserend Communiceren is een internationaal gecertificeerd opleidings- en coaching instituut dat is opgericht door de ervaren communicatietrainers Martijn Ceelen en Anja Nekeman. Zij geven inspirerende workshops en trainingen die gebaseerd zijn op het dynamische communicatiemodel voor Geweldloos Communiceren (Nonviolent Communication) van Marshall Rosenberg.

Voor u: zakelijke workshop ‘Verbindend Communiceren’
Meningsverschillen en de manier waarop daarover wordt gesproken, vormen vaak aanleiding voor conflicten binnen het bedrijf, op zowel bestuurs- als projectniveau. ‘Verbindend Communiceren’ geeft deelnemers een tool om in actie te komen bij dreigende conflicten. De workshop is gericht op verbinding en resultaat, door te focussen op ieders behoeften: die van het individu, maar ook die van het team en de organisatie in haar geheel. Deelnemers leren met empathie naar elkaar te luisteren en helder verzoeken te formuleren, waardoor ruimte ontstaat voor onderling begrip, openheid en effectiviteit in samenwerking. Wat weer leidt tot meer motivatie en betere prestaties..

Blijvend resultaat
Dankzij de omvang van de workshops, de verschillende achtergronden van de trainers en hun vermogen om door te pakken, weet Vitaliserend Communiceren steeds weer een verbluffend blijvend resultaat te behalen in relatief korte tijd.  

            “De workshop heeft tot op de dag van vandaag zijn uitwerking op ons team. Vooral omdat handvatten die worden aangereikt heel praktisch zijn. Deelnemers leren een andere manier van in gesprek gaan met derden. En dat hun houding ertoe doet.”  Wilma Monincx, directeur Christelijke Basisschool De Sterrenboog

            “De workshops ‘Verbindend Communiceren’ hebben ons op minstens twee manieren geholpen: 1. Op de korte termijn, om problemen op te lossen en 2. Op de langere termijn, om conflicten te voorkomen.” Cralan Deutch, co-founder en manager Klantenservice LeadBoxer

 

De Business Deal
Verzetsmuseum Zuid-Holland en Vitaliserend Communiceren bieden u als partner van het museum twee workshops aan. Beide workshops kunnen zowel in company als extern worden gegeven.

Workshop voor teams

 • Intakegesprek met de teammanager
 • Workshop dag 1
    - Het model voor Geweldloze Communicatie
    - Versterking van de individuele communicatie in lastige situaties (resultaat bijvoorbeeld: in staat zijn
      verbinding te leggen met de klant in lastigeklantengesprekken)

• Workshop dag 2
   - Teambuilding
   - Productieve interacties door de kracht van verbindende communicatie in samenwerking (resultaat
     bijvoorbeeld: effectievere besluitvorming, productiever vergaderen, collegiale feedback)

Steunt u Verzetsmuseum Zuid-Holland met € 5.000,- of meer? Dan bieden wij u graag de workshop voor teams aan.

 

Workshop voor executives

 • Intakegesprek met de hr-manager of directeur
 • Workshop dag 1
    - Het model voor Geweldloze Communicatie
    - Versterking van de individuele communicatie in lastige situaties (resultaat bijvoorbeeld: betere interne
      communicatie)

 • Workshop dag 2
    - Teambuilding
    - Productieve interacties door de kracht van verbindende communicatie in samenwerking (resultaat
      bijvoorbeeld: effectievere besluitvorming, productiever vergaderen, collegiale feedback)

Steunt u Verzetsmuseum Zuid-Holland met € 7.000,- of meer? Dan bieden wij u graag de workshop voor executives aan.

 

Extra giftenaftrek

Verzetsmuseum Zuid-Holland kan alleen voortbestaan als het zijn kosten kan dekken met opbrengsten die het grotendeels zelf moet genereren. Vitaliserend Communiceren steunt het museum door de workshops tegen sterk gereduceerd tarief aan te bieden. Het resterende bedrag komt het Verzetsmuseum Zuid-Holland als gift ten goede. Omdat het museum de status van ‘Culturele ANBI’ heeft, is dat voor u als bedrijf ook aantrekkelijk. Kijkt u voor meer informatie bij ‘Giften’ op www.belastingdienst.nl of raadpleeg uw accountant.


Voor meer informatie over Vitaliserend Communiceren kunt u kijken op vitaliserendcommuniceren.nl of op onze sponsorpagina

 

Meer informatie?

Wilt u meer weten over deze unieke manieren van doneren? Neemt u dan contact op met Patricia Olsthoorn, afdeling Fondsenwerving & Projecten (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Iedere andere gift, privé of zakelijk, is natuurlijk van harte welkom! U kunt het Verzetsmuseum Zuid-Holland ook op andere manieren ondersteunen. Ga hiervoor naar onze ondersteuningspagina.

NL04INGB0000004507

t.n.v. Stichting Verzetsmuseum Zuid-Holland

Turfmarkt 30

2801 HA Gouda

Kvk 4117304507

Digitale leskist

Een gratis lesprogramma over WO II voor groep 7 en 8 van het basisonderwijs.Op interactieve wijze worden 6 thema´s behandeld: koken en eten, (over)leven, communicatie, vervolging, verzet en vluchten.

Over vrede...

Wijsheid_03.jpg