Vrijdag 18 september neemt het Verzetsmuseum Zuid-Holland deel aan de Goudse Vrijwilligersmarkt

Tijdens de Goudse Vrijwilligersmarkt presenteren verschillende Goudse vrijwilligersorganisaties zich aan de bezoekers. Ook wij zullen daar staan zodat u met ons museum kunt kennis maken.

Binnen het museum is al een 40-tal vrijwilligers actief in verschillende functies en met verschillende taken. Het enthousiaste team heeft her en der wat versterking nodig. Iets voor u? Ga dan direct naar: http://verzetsmuseum-zh.nl/index.php/home-museum/vrijwilligers-01/vacatures

De vrijwilligers van het Verzetsmuseum vormen een gemêleerd gezelschap: man, vrouw, jong, minder jong, oud of ouder. Allemaal hebben ze in ieder geval een ding gemeen: enthousiasme en een warm hart voor Verzetsmuseum Zuid-Holland en haar doelstellingen.

Enthousiast geworden om voor het Verzetsmuseum aan de slag te gaan en nieuwsgierig of dat kan? Dan maken wij graag kennis met u. Want aan de slag gaan voor het Verzetsmuseum betekent elkaar leren kennen zodat we iedere vrijwilliger die plaats en taak kunnen bieden die het best passend is.

Hopelijk tot ziens bij de vrijwilligersmarkt. Nu al contact opnemen met het Verzetsmuseum omdat een van de vacatures u aanspreekt of u geïnteresseerd bent om iets anders te gaan doen voor het Verzetsmuseum? Dat kan.
Stuur een e-mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en hij zal contact met u opnemen voor een nadere kennismaking.

De vrijwilligersmarkt is op vrijdag 18 september 2015 tussen 16.00 en 18.00 uur in het Huis van de Stad, Burgemeester Jamesplein 1, 2803 PG Gouda (achterkant station).